Store spejle

Et stort spejl emmer af personlighed, luksuriøsitet og hygge. Desuden er de store spejle ekseptionelt gode til at få mindre rum til at virke en hel del større. Hos Lora Living finder du helt op til 2 meter høje og moderigtige spejle, der enten kan placeres på gulvet op af en væg eller hænges op. Vælg blandt autentiske trærammer med patina eller industri-inspirede og rustikke jernrammer. Vores spejle ingår snildt i alt fra den franske landstil, til nordisk minimalisme eller hip New Yorker trend, og fås i flere modeller, størrelser og farver. Vi har fundet markedets flotteste store spejle og henviser dig direkte til forhandleren under det enkelte produkt.

Show Filters

Viser alle 20 resultater

Store spejle på op til 2 meter

Tidens boligmode er konstant under forandring, men visse møbler har aldrig tabt terræn på popularitet. Et stort spejl har til alle tider gjort indtryk og skabt fascination blandt mennesker, der gik dog en lang årræke før man begyndte at producere spejle så store, at man kunne spejle hele kroppen i dem. Det kæmpe spejl kan en masse rent visuelt i indretningsøjemed, men det brillierer så sandelig også på det praktiske plan. Alle danskere ejer formentligt uden undtagelse et spejl, hvad end det så er et lille kommespejl eller et imponerende vægspejl. Lora Living har en særlig forkærlighed for de såkaldte New Yorker spejle men du finder også stilarter som hælder mere til det hyggelige, romantiske eller naturrå udtryk.

Spejltrærammer i genbrugstræ

Flere af spejlene har rammer, der er produceret af genbrugstræ. Det gør at hvert enkelt ramme er unik i struktur og farve og der kan derfor være små forskelle fra spejl til spejl. Dét at genbruge naturens råmaterialer er på alle måder en brændende god og bæredygtig idé, som vi hos Lora Living virkelig gerne vil støtte op omkring.

Det store spejl har hidtil oftest være at finde i entréer, hvor man lige kan kaste et blik på om tøjet sidder som det skal på vej ud af døren. Disse typer helkropsspejle har i løbet af årene været gennem varierende modetrends lige fra det kæmpe spejl med ramme, til de klassiske kvadrater, der blev sat sammen med sorte knapper i samlingerne og dannede et fuldt vægspejl. De store spejle har ofte haft til hensigt at virke som et praktisk boliginteriør, hvor det i dag er meget mere end det. Få her et par helt oplagte fordele når du overvejer at købe et stort spejl:

  • Får mindre rum til at virke markant større
  • Lyser rummet op grundet den lyreflekterende effekt
  • Giver stor hygge til stuen eller køkkenet når lyset fra lamper og stearinlys genspejles
  • Praktisk i forhold til beklædning
  • Passer ind i alle indretnings stilarter

Kæmpe spejle flytter ind i soveværelser, køkkener og stuer

Vi ser i dag en stor kærlighed for det store spejl blandt Hr. og Fru. Danmark, der aktivt bruger møblet som en gennemtænkt del af indretningen. Vi sværgrer til det nordiske, det lette og det minimalistiske hvortil det imponerende indretningselement kan få lov at udtrykke sin egen fortræffelighed. Et stort spejl kan på stilsikker vis fungere som luksuriøs dekoration på væggen ligeså vel som det kan noget særligt når det stilles på gulvet, lænende op ad væggen. Vi har også en helt sektion kun med gulvspejle som kan stå fritstående. Du vil hurtigt opdage hvordan alt der sættes i forbindelse med spejlet, ser vanvittigt godt ud, om det så er en bænk, en stor plante, et spisebord eller minibaren på hjul.

Hvor skal de store spejle så placeres? Svaret er simpelt, for der er ingen begrænsning. Et stort spejl kan indgå i alt fra fransk landstil, til nordisk minimalisme eller hip New Yorker stil. Stil spejlet i soveværelset, i køkkenet, i gangen/entréen på traditionel vis, eller hæng det over købmandsdisken eller sågar på kontoret. Wow-effekten vil være tilstede lige meget hvor du vælger at placere det og det er næsten uundgåeligt at gæster ikke vil bemærke det straks. Selve rammen er lavet af enten træ eller metal i varierende farver som alt efter din personlige stil, kan kombineres med stort set alle vægtyper og andet boliginteriør.

Et stort spejl med rå luksuriøstiet til privat eller erhverv

Et stort spejl er både prangende og minimalistisk på samme tid. Det må angiveligt ligge til grund for spejlets enorme popularitet. Der er dog enkelte forskellige i forhold til hvilket udtryk og stemning der ønskes skabt ellet øget i et givent rum.

Stort spejl med træramme
Vælger du et kæmpe spejl med en bred træramme, vil spejlet skabe en hyggelig og varm atmosfære, der egner sig særligt godt til soveværelset, udestuen eller entréen.

Stort spejl med jernramme
Vælger du derimod et mere industri-inspireret stort spejl i klassisk New Yorkerstil får du et elegant og rustikt spejl, som giver indretningen klasse på en moderne og sofistikeret måde. De rå jernrammer, hvad end de er i sort, guld eller en tredje farve, står godt til alle typer af vægstrukturer og kan endda stilles udenfor.

Fælles for begge typer store spejle er, at de kæder rummet sammen med sine reflekterende egenskaber og tager din indretning til helt nye højder.

Et stort spejl til at spejle hele dig

Om du specifikt ønsker et stort spejl for at spejle dig i forbindelse med for eksempel påklædningen  – eller om de store spejle fascinerer dig for deres æstetiske og funktionelle egenskaber i et givent rum, er egentligt ikke så afgørende for hvilken type du skal gå efter.

Dog er der en enkelt detalje at overveje hvis dit nye store spejl skal bruges til garderoben. Hvis spejlet opdeles af rammen kan du opleve at spejlbilledet forvrænges en smule, hvilket kan være generende når du har brug for at se hvordan tøjet sidder. Her kan det være oplagt i stedet at vælge ét af vores store spejle med trærammer hvor du er sikret et fuldkropsspejl “uden forstyrrelser” så at sige.

Er det derimod den oplysende effekt og følelsen af flere m2 du søger, så er der ingen grænser. Du skal bare gå efter det store spejl du syntes er smukkest.

Sådan leveres store spejle typik

Vægten på de store spejle afgør hvordan de fragtes hjem til dig. Er spejlet i den tunge ende (et kæmpe spejl på 180 – 200 cm i højden vejer typisk mellem 20 – 35 kg) vil det typisk blive sendt med fragtmand og leveret til din kantsten. Det skal lige nævnes at det er op til den enkelte forhandler hvordan de håndterer fragt, hvilke fragtfirmaer de benytter sig af, leveringstide, fragtpriser mm. Sendes varen med fragtmand, fungerer det dog typisk sådan, at de vil kontakte dig så I sammen aftaler et tidspunkt for leveringen.

  • De fleste store spejle vil have ophængsgreb på bagsiden så du selv kan vælge om spejlet skal hænge eller stå.
  • Spejlet vil være forsvarligt emballeret så du modtager det helt intakt. Skulle der være skader eller fabriksfejl håndterer vi det naturligvis fluks.

Du har altid fuld returret ifølge lovgivningen på mindst 14 dage hvis du skulle fortryde dit køb uanset hvem du handler med online. Vores erfaringer siger os dog at når først du har fået et stort spejl placeret i hjemmet, kommer du til at elske det!