Spejle med træramme

Byd naturens lækre råmaterialer indenfor og få en helt unik og autentisk indretning med store spejle med trærammer. Flere af spejlenes rammer er lavet af genbrugstræ og hvert spejl er derfor helt unikt. Rammernes farve varierer fra lyse til mørke træfarver og tager en hygge og naturlighed med sig ind i ethvert rum. Trærammerne er upoleret, rå i udseende og fuld af charmerende strukturer, der passer ind i alt fra den maskuline indretning til den nordiske minimalisme.

Show Filters

Viser alle 13 resultater

Spejle med træramme i genbrugstræ

Her får du ikke bare et æstetisk indretningsmøbel, som er helt oppe i tiden, du støtter også en produktion af interiør hvor miljøhensyn er i fokus. Da flere af spejlenes trærammer er lavet af genbugt træ, vil hver spejl være unikt og kan variere en smule i farve og struktur.

I modsætning til de mere sofistikerede New yorker spejle af jern, bidrager et stort spejl med træramme til et mere autentisk udtryk grundet rammens naturlige grundmateriale. Spejlet vil fremstå næsten majestætisk hængende i en entré eller stående på gulvet i soveværelset og flere af vores spejle har en bred ramme på knap 20 cm.

Du finder et udvalg af træspejle i alle slags farver her på websitet, lige fra det helt lyse og lette til den sorte ramme eller mørke træsort. Fælles for ethvert spejl med en ramme af træ er autensiteten fra det naturlige materiale.

Træ spejl bringer naturen indenfor

Mange mennesker sætter pris på godt gammel håndværk af naturlige råmaterialer som træ. Der findes utallige træsorter og behandlingsmetoder der giver en uendelighed af designmuligheder og udtryk og træmøbler har præget mange hjem igennem århundreder. Vi er særligt kendt i Norden for vores skandinaviske indretning, hvor enkelthed, kvalitet og smukt design er essensen af stilen.

Med spejle med træramme får du en rolig indretning som er hyggelig og stilbevidst. Træet har en evne til at skabe en visuel varme i modsætning til dekolde metalmøbler. Er du generelt tiltrukket af dansk design og godt håndværk, er der en god chanche for, at speljet med trækant er lige i din ånd.

Et spejl med træramme emmer af klassisk elegance

I modsætning til spejle med jernrammer har spejle med træramme en særlig form for autentiset og naturlighed. Træ spejlene kan groft sagt opdeles i 2 grupper.

Den ene gruppe indeholder store spejle med brede og massive trærammer med rå og ubehandlet struktur. Disse type spejle egner sig typisk godt stående på gulvet i soveværelset eller hængende i entréen. Det der karakteriserer disse spejle er den umiddelbare naturlighed hvor træets strukturer fremhæves i sin rene, rå og ubehandlede form.

Den anden gruppe derimod er ægte snedkerarbejde hvor der er kræset for de mindste detalter. Disse typer spejle med træramme er ofte mindre i størrelse og der er lagt stor vægt på æstetik og høj håndværksmæssigt kvalitets håndværk. Træet er behandlet og fremstår poleret og silkeblødt med smukke åretegninger og samlinger. Denne type falder ofte i smag hos de der i forvejen er glad for dansk design og naturmaterialer.

Eksklusivt spejl med træramme i håndlagt sildeben

En træramme på et spejl kan udformes på mange måder, hvor kun fantasien og ikke mindst niveauet af godt håndværk sætter grænserne. Udover flere lækre store spejle med træramme i et råt og ubehandlet look, har vi også spejle i den anden ende af skalaen for dem, der ønsker noget virkeligt kræs.

Se eventuelt på spejlene fra Riviera Maison, som er håndlavede kunstværk med sildebensmøsntrede trærammer i højeste kvalitet. Samlingerne er foretaget med stor detaljegrad og det færdige resultat taler helt for sig selv. Her får du spejle med træramme i en helt særlig liga hvor træet er kombineret med en flot guldkant, som du ikke ser hænge hjemme hos ret mange mennesker.

Se eventuelt også det voldsomt smukke Yosemite spejl på 200 x 80 cm,  som simpelthen oser af lækkerhed og bare skriger på opmærksomhed på en beskeden måde. Spejlet har en velproportioneret bred træramme med sildebensmønster og vil klæde alle vægge eller kan stilles på gulvet.

Spejle med træramme som tynde lister

Ofte er de rå industrispejle lavet af jernrammer men brandet Nordal har formet at fremstille en bestseller i træ. Spejlet ligner et klassisk New Yorker spejl med sofistikerede rammer der opdeler spejlet i kvadrater, rammerne er dog i mærkt træ.

Træet har uanset hvilken behandling eller farve det har, en evne til at være et varmt møbel. Varmt forstået på den måde, at træet skaber en vis form for hyggelig visuel atmosfære og giver ikke mindst en følelse af godt håndværk. Spejle med træramme tiltaler en bestemt indretning, hvor det skal føles hjemligt og mennesker skal føle sig velkomne.

Sådan levers et stort og tungt spejl med træramme

Først og fremmeste leveres spejlene samlet, det vil sige at du skal ikke til at så og sætte rammen fast og fumle med lim eller skruer. Bestiller du et lille træ spejl kan det alt efter vægten blive sendt med de traditionelle fragtfirmaer. Men bestiller du derimod et stort spejl med træramme skal varen ofte sendes med fragtmand. Det skyldes at det er en skrøblig vare og så er den tung!

Det er dog altid op til den enkelte forhandler hvordan de leverer og på hvilke betingelser. Du skal derfor kontakte forhandleren hvor du har købt spejlet hvis du har specifikke spørgsmål hertil. Ofte er der gratis fragt på de store spejle og du vil sammen med forhandleren eller fragtmanden aftale tidspunkt for levering af dit smukke spejl med træramme.