Sorte spejle

Et sort spejl – eller nærmere betegnet et spejl med sort ramme er nutidens interiørfavorit blandt alle, der har forelsket sig lidt i den industrielle New Yorker indretningsstil. Et spejl med sort kant i enten jern eller træ, emmer af stilsikkerhed, rene linjer og passer ind til aboslut alle vægfarver og lokaler. Hæng det op lodret eller vertikalt i alle boligens rum for at give fornemmelse af flere kvadratmeter, brug det i butikken, omklædningsrummet eller stil det mere afslappet på gulvet med eventuelt en plante, lanterne, eller tæppekurv foran. Vi har sammensæt markedets bedste udvalg af sorte spejle og henviser dig direkte til forhandlerne, nemt og bekvemt.

Show Filters

Viser alle 23 resultater

Sorte spejle med ramme i jern, træ eller læder

De sorte spejle har rammer der besidder den der lækre rå og upolerede kant som New Yorker spejlene emmer af. De rustikke sorte spejle kendetegnes ofte på hvordan deres industrielle materieler giver en dyb elegance til rummets indretning og går sjældent helt ubemærket hen.

Rent praktisk er de sorte metalrammer helt vedligeholdelsesfrie og produceres ofte med en let patinaeffekt, der forstærker autensiteten. Hos Lora Living finder du nøje udvalgte sorte spejle af forskellige størrelser, lige fra de mindre af slagsen til de helt store helkropsspejle på over 2 meter. Gældende for dem alle er den høje kvalitet og unikke fremtoning.

Maskulint spejl med sort træramme

I den anden ende af indretningsskalaen ser vi hvordan et spejl med sort træramme i stedet for jern, giver et helt andet – dog mindst lige så fedt udtryk. Her er de maskuline kræfter i spil samtidigt med, at træmaterialet skaber en form for ro og hygge. Sorte spejle har evnen til både at være super elegante eller markante og rustikke alt efter rammetypen. Det visuelle udtryk som man opnår ved et stort sort gulvspejl med en bred træramme, egner sig ekseptionelt godt til soveværelset, hvor det dels bidrager praktisk til påklædningen og dels skaber en hyggelig atmosfære.

Befinder du dog i den helt anden ende af skalaen har vi også samlet et flot sortment af guldspejle med lakeret jernrammer, som i dén grad også sætter en form for statement i rummet.

Da de store spejle med sorte trærammer – eller andre farver for den sags skyld, ikke opdeles af jernindelte kvadrater, egner de sig ligeledes rigtig godt erhvervsmæssigt til foreksempel omklædningsrum eller i butikker som indretningselement eller tyveriforebyggelse.

Hænges spejlet op på væggen i stedet for at stilles på gulvet, vil det opnå en anden form for nærmest majestætisk udstråling til rummet. De markerede og iøjenfaldende sorte rammer vil få spejlet til tydeligt at fremstå som et bevidst og stilsikkert indretningsvalg.

Tyveriforebyggelse til butikker via spejle

Intet er mere frustrerende en at miste omsætning grundet tyveri og det kan være svært at forebygge effektivt. Har dit butikslokale mørke hjørner eller krogede gange, kan store spejle være effektive redskaber til at øge overblikket for personalet. Vælger du at opsætte et stort sort spejl vil kunderne hurtigt fornemme at butikken er diskret overvåget samtidigt med at den ser brandgodt ud. Desuden vil spejlet, og særligt hvis der er flere, give en fornemmelse af, at butikken er større end den egentligt er, samt hjælpe med at lyse lokalet op via dets lysreflekterende egenskaber. Det samme gør sig gældende på cafeer, barer, frisører eller lign. hvor spejle med sorte rammer giver et mix af eksklusivitet, praktisk funktion og størrelsesmanipulation af rummets kvadratmeter. Et par anbefalinger kan desuden være:

  • Sæt spejle i butikkens hjørner
  • Overvej spejle i lofterne
  • Placér disken et sted så du har mest muligt udsyn over hele butikken
  • God belysning
  • Sørg for at personalet er synligt hele tiden

Spejl med sort ramme i jern

Har du også fået øjnene op for de såkaldte “sorte spejle” nærmere betegnet spejle med sorte rammer, så er du bestemt ikke den eneste. Når der tales om et spejl med sort jernramme hentydes der ofte til det moderne New Yorker spejl, som sejler i en storhedstid på den indretningsmæssige bølge.

Et spejl med sort ramme i jern er i ordets rene forstand ikke nogen nyhed, det er måden hvorpå det designes og bruges i dag til gengæld. Hertil har spejlet fået en nyvunden plads i boligens indretning, som det ikke tidligere har haft. De sorte rammer hvad end de er produceret i træ eller jern falder både i mænd og kvinders smag og vil klæde et hvilket som helst rum med både funktionalitet og visuel lækkerhed med sikker udtryksmæssig stil. Vi henviser dig her på siden til markedets fedeste og mest eksklusive sorte spejle.

Udvalget af sorte spejle hos Lora Living

Vi har nøje samlet et helt særligt udvalg af spejle med sorte rammer i forskellige materialer. Du finder blandt andet rammer som er fremstillet af:

  • Sortbehandlet og mærkt træ med rå struktur
  • Sort træramme med håndlagt sildebensmøsnter
  • Sorte spejle med lædderramme og rem
  • Sorte spejle med jernrammer

Hertil har vi spejle med sorte rammer i meget varierende bredder. Et stort spejl med en massiv træramme er umådelig smukt og næsten majestætisk med en vis form for dominans. Her er spejlene med jernrammer modsvaret med et elegant udseende, hvorimod vores spejle med sort læderramme er sprængfyldt med personligt udtryk og øje for lækker kvalitet.

Spejl med sort ramme giver et eksklusivt look

Selvom sort ofte kan være en dominerende farve på møbler, er det i høj grad også en farve der giver kant og hentydning til noget eksklusivt og stilfuldt. Et spejl med sort ramme definerer spejlet på samme måde som vi kender fra de industrielle new yorkervægge med sorte jernrammer. Alle der har set disse ved også hvor elegant og ultra smukke de fremstår – til trods for den dominerende farve og ikke mindst kolde jernmateriale.

Et sort spejl er derfor ike nødvendigvis et maskulint valg. Et industrielt spejl med sort ramme tilfører ekstrem elegance til en i forvejen minimalistisk eller nordisk indretning, og så står de sorte spejle eminent flot til stort set alle farver der er omkring det.

Ofte er det selve rammen der gør den største forskel. Vælger du et spejl med sort ramme i træ med eksempelvis et smukt sildebensmønster eller rå træstruktur, er det klar at det signalerer et andet look end et sort spejl med ramme i koldt jern. Tilgendgæld er der ofte flere rammedesigns at vælge i blandt med de sorte spejle i jern, så tag et kig på siden og få en fornemmelse af, hvilken type du hælder mest til, som matcher netop din personlighed og indretning.