Sølvspejle

Sølvspejle dækker over alt fra det klassiske spejl med sølvramme i tidsløst design, til moderne, skæve og innovative spejle med kreative og ukorante rammer. Et stort sølvspejl emmer af elegance, klasse og traditionel moderigtig indretning og er samtidigt et spejl som ikke støjer for meget. Sølvrammen kan være antiksølv, mat krom eller spejlblank alt efter smag og ønsket udtryk. Det rå og slidte udtryk har desuden i stor grad vundet popularitet og du finder her et af Danmarks bedste udvalg og henviser dig direkte til forhandleren.

Show Filters

Viser alle 5 resultater

Show Filters

Viser alle 5 resultater

Moderne sølvspejle i tidsløst design

Et spejl med sølvramme er et stilfuldt valg hvad enten det er til privatboligen eller erhvervslokalet. Et sølvspejl har en ikke-støjende fremtoning og glider symbiotisk ind i alle slags indretninger, hvor det på naturligvis vil biddrage med både praktisk og æstetisk værdi. I modsætning til de nypopulære store New Yorker spejle som har et markant, dog eksklusivt udtryk grundet de solide sorte jernrammer, har sølvspejlene en lang tradition bag sig som både et eksklusivt eje, der ikke var forbeholdt alle, til i dag at være netop dét.

Vi har samlet et nøje udvalgt sortiment af spejle med forskellige smukke sølvrammer og henviser dig direkte til de forskellige spejlforhandlere, bl.a. finder du:

  • Spejle med rammer i mat krom
  • Spejle med rå sølvrammer med synlige nitter
  • Spejle med blanke og detaljefyldte sølvrammer
  • Spejle med brede antik sølvrammer
  • Klassiske og stilrenne sølvrammer

Spejle med sølvrammer er særligt stilfulde

Opsæt for eksempel et stort prægtigt spejl med en bred sølvramme i entréen eller hallén og rummet vil straks lyse op på en helt ny måde. Rummet vil få illusionen af flere kvadratmeter og lysets stråler vil bedre nå frem i hver en krog.

Dét som adskiller et spejl fra andre spejle er suverænt spejlets ramme. Den har magten til at fremhæve det rå, maskuline og kan direkte dominere et rum. Eller den kan frembringe elegance, luksuriøsitet og stilsikkerhed til indretningen, som et imødekommende møbel til gæster.

Kigger du specifikt på forskellige sølvspejle er der mange modeller at vælge i blandt. Skal der være lidt ekstra blikfang kan et spejl med blank sølvramme være vejen frem. Søger du derimod at skabe en hyggelig atmosfære, kan den matte eller ligefrem antikke sølvramme være det rigtige valg. Hvis du er mere til det lidt rå og industri-inspirerede interiør, så finder du også sølvspejle med den slags rammer her på siden. Nogle gange kan det upolerede og rustikke skabe en smuk balance til det formelle og pæne. Her kan et spejl med sølvramme opfylde behovet, alt efter hvilken finish rammen har fået.

Et sølv spejl passer perfekt til den nordiske minimalisme

Vi danskere hælder meget til den enkle indretning hvor kvalitet frem for kvantitet sætter dagsordenen. Danmark er om ikke for sine sølvspejle, så ihvertfald kendt for nordisk design og ægte kvalitets håndværk. Den nordiske indretning er kendetegnet ved enkelthed både i farve og volumen. Alt støj er elimineret og rummet er domineret af ro, rene linjer, en neutral farvetone samt masser af luft.

Særligt er sølvspejle neutrale i farven og kan derved indsættes uden at virke råbende i sit visuelle udtryk. Hvor iøjenfaldende spejlet skal være, afhænger dog meget af rammen. Vælger du et spejl med en forkromet ramme som man praktisk talt kan spejle sig i, kan det samlede udtryk være mere voldsomt end hvis du vælger et spejl med en “slidt” sølvantik ramme. Sidstnævnte træ- eller metalbehandling giver et mere hyggeligt look, som er i tråd med nutidens trend.

Vi vil her forsøge at vise et udpluk af hvilke vægtyper et sølvspejl med stor fordel kan benyttes på:

  • Alle vægfarver kan gå i spænd med et spejl med sølvramme
  • Betonskurede vægge
  • Træbeklædte vægge
  • Rå murstensvæg

Køb sølvspejle med “kant” og personlighed

Hos Lora Living har vi gjort os umage for at udvælge de mest særlige sølvspejle og vægter kvalitet over kvantitet. I vores udvalg finder du både runde sølvspejle, store sølvspejle eller de mindre af slagsen som passer perfekt over det lille konsolbord i entréen eller i stuen. Vi udvælger nøje sølvspejlene efter deres samlede udtryk, da vi kun ønsker at vise dig dem der virkelig har noget personlighed og noget æstetisk power.

Vi har spejle med sølvrammer der har en næsten visuel sprudlende energi men også de mere traditionelle spejle med store brede klassiske rammer, er en del af sortimentet. Hvis du i stedet sværger til det mere naturlige look kan vi anbefale at du tager et kig på spejle med træramme som fås i et utal af varianter.

Som vi tidligere har nævnt er det rammedesignet på spejlene, som giver det endelige udtryk og identitet. Du har rig mulighed for at vælge et sølvspejl som er designet med en ramme der tiltaler dig og viser din personlighed. Skal den være vild og abstrakt eller elegant og klassisk? Skal spejlet have en sølvramme der råber på opmærksomhed og er en visuel forlængelse af indretningen, eller skal det stille blende ind i hjemmet med fokus på at være et praktisk møbel? Uanset ønsker vi dig god fornøjelse og håber du finder hvad du søger. Et spejl med sølvramme er en gammel kending som er blevet genskabt i nye klæder i et utal af smukke og moderne variationer.

Grundet sølvspejlets neutrale farve egner de sig glimrende til omklædningsrum i tøjbutikker eller i entreen til erhvervslokaler, kontorer og lign. Her vil folk kunne få fuldt udbytte af spejlenes praktiske egenskaber uden at den neutrale stilart forstyres.

Store sølvspejle der kan stå på gulvet

Der er ingen gængse regler for hvorvidt et spejl skal hænge på væggen eller stå på gulvet. Det er gennem de seneste år blevet utroligt populært at stille et spejl af helt stor dimension på op til 2 meter, på gulvet op ad væggen. Her kommer særligt de rustikke store spejle virkelig til sin ret hvad end det er et spejl med sølvramme eller en bred trækant. Denne placering af sølvspejlet er særlig optimal til for eksempel soveværelset da det trækker roen og hyggen med sig. Udover de åbenlyse praktiske egenskaber vil rummets kvadratmeter synes større, ligesom rummets oplysning kan forbedres grundet spejlets reflekterende egenskaber.

En anden metode er naturligvis at hænge det overdimmensionerede spejl op på væggen, hvilket vil give en prængende og mere dominerende effekt, men faktisk kan du også vælge i stedet at hænge flere mindre og eventuelt runde sølvspejle op tæt på hinanden – en løsning der giver et rigtig fedt look. Hæng dem en anelse forskudt af hinanden og sørg for at spejlene har forskellige størrelser. Slutresultatet vil være en moderne væg hvor de praktiske egenskaber fra spejlene bibeholdes og det færdige udtryk er både sjovt, legende og ikke mindst smukt.

Vi ønsker dig en rigtig god fornøjelse.