Runde spejle

De runde spejle har vundet enorm popularitet de seneste år og kommer med alt fra rå læderrammer, markante stropper, tynde elegante jernrammer eller rene spejle uden rammer. Et rundt spejl er både elegant og ikke mindst et praktisk møbel til entréen, stuen eller badeværelset og giver en overlegen stilsikkerhed til rummet. Vi har nøje udvalgt og samlet markedets smukkeste og mest eftertragtede runde spejle i forskellige størrelser, fedeste designs og farver, så du kun skal kigge ét sted. Vi henviser dig direkte til de bedste forhandlere og bedste brands. God fornøjelse!

Show Filters

Viser alle 9 resultater

Show Filters

Viser alle 9 resultater

De runde spejle er en klassiker i den nordiske indretningsstil

Utroligt mange danskere sværger til enkelthed, rene linjer og ikke mindst ro i sin indretning. De runde former har netop disse egenskabr og gør sig faktisk gældende for alle slags møbler, runde spejle, runde borde, stole med bløde runde former mv. Typisk egner et rundt spejl sig utroligt smukt over et konsolbord i entréen, men giver også et lækkert udtryk på badeværelset eller giver nyt liv til stuen.

En anden klassiker vi ser stor popularitet hos, er de store sorte New Yorker spejle, som vi har samlet Danmarks måske nok eneste og bedste samling af

Søger du at skabe det harmoniske og støjsvage visuelle look er runde spejle det rette valg. Et spejl med ovale former har en tendens til at være mere neutralt og knapt så dominerende som et fx forkantet spejl kan være.

Et rundt spejl er altid et stilsikkert valg

Et rundt spejl udsender en helt særlig form for elegance og enkelthed. Udover at fungere praktisk i entréen, bidrager de runde spejle til en stilsikker indretning, hvor særligt spejlrammen har indflydelse på det samlede udtryk.

I en lang periode har den helt tynde jernkant i enten sort eller messing været oppe i tiden. Denne trend er dog så småt ved at blive udskiftet af det runde spejl med læderrem, som udtrykker en mere rustik og rå tone. Også diameteren på det runde spejl spiller ind – jo større spejl, jo flere m2 får man indtryk af rummet har. Det skyldes de reflekterende evner som både får rummet til at virke større men også genspejler lyset og derved oplyser rummet bedre.

De typiske rammetyper vi ser på de mest populære runde spejle er:

  • Jernramme
  • Træramme
  • Lædderramme
  • Rundt spejl helt uden ramme

Dét som afgør hvilen type rundt spejl der er det rette valg for dig/jer er, hvilket udtryk der ønskes samt nuværende indretningsstil. Et rundt spejl med læderrem giver et markant andet signal end en stort rundt spejl med sort ramme af jern, og igen kan et rundt spejl med en fin bearbejdet træramme fuldende en helt tredje indretning.

Rundt spejl med jernramme

Skal det være helt minimalistisk uden nogen former for støj, anbefaler vi et rundt spejl på minimum 60 cm i diameter og gerne op til 120 cm, enten helt uden rammekant eller med en tynd ramme i jern i den farve der matcher med resten af din indretning.

Typisk er farven på jernrammen enten i mat eller blank sortlakering, i skinnende blank messing/guldlakering eller i en blank sølvlakering.

Rundt spejl med læderrem

Ønsker du derimod et rum med lidt mere personlig karakter, power og en snert af natur, så vil vi klart anbefale et rundt spejl med lædderem. Læderremmen kan have en vis maskulin energi og fås ofte i sort eller brunt læder. Kvalitet er dog uanset noget der unægtelig hænger sammen med denne type runde spejl. Det er naturmateriale hvor producenten har forkærlighed for råmaterialer og ikke mindst behandlingen af skindet. Det er bare et spejl man lægger mærke til, længere er den ikke.

Vi samarbejder for eksempel med en dansk virksomhed, der producerer de smukkeste runde spejle med læderrem af det lækreste bløde Sydamerikanske kavleskind.

Rundt spejl med træramme

En tredje mulighed er et rundt spejl med træramme. Disse er ofte udformet på innovativ facon så rammen danner en lille hylde nederst, uden at gå på kompromi med æstetikken.

De runde spejle med trærammer giver mange muligheder i faver alt efter træsort og træbehandling. Hertil varierer rammedesignet væsenligt set i forhold til de to førnævte rammetyper i jern og læder. Et rundt spejl med træramme har dog en vis form for antik feel over sig, hvor fokus er på klassisk enkelthed og godt håndværk.

Hvilken størrelse rundt spejl passer til hvad og hvor?

De runde spejle kan opsættes i klynger af flere eller som et enkelt dominerende indretningselement. Typisk fungerer de mindre spejle og eventuelt flere mindre sat sammen i klynger, og måske i varierende størrelser, godt til sturen eller som indretning til soveværelset.

De små runde spejle egner sig knapt så godt til entréen eller garderoben hvor man har behov for at kunne se så meget som muligt i forbindelse med at man klæder sig på eller lige skal rette tøjet på vej ud af døren. I disse rum vil vi i stedet anbefalee at gå efter et stort rundt spejl endda måske et kæmpe rundt spejl!

Enhver entré kan bære et stort rundt spejl på en diameter mellem 60 – 120 cm. Ved disse størrelser sikrer man at spejlet udover sit æstetiske aspekt, også fungerer rent praktisk til at se hvordan jakken, hatten, håret og makeuppen sidder inden du forlader hjemmet.

På den måde kan man altå skelne mellem hvorvidt ens runde spejl skal have en overvejende praktisk vs æstetisk funktionalitet. Uanset om du vælger det ene eller det andet tør vi godt garantere, at et rundt spejl kan bruges i absolut alle indretninger i erhverv eller privat regi. Det tidsløse deign glider uforstyret ind på hver en væg og du kan derfor trygt inddrage de runde spejle hvor du har lyst.

Runde spejle i butikken eller på kontoret skaber ro og overblik

Som tidligere nævnt har spejlets runde form en evne til at skabe ro i et rum. Det kan derfor være smart at byde kunder velkommen til en hall med et stort smukt spejl eller opsætte et par runde spejle i butikken eller på kontoret som en del af indretningen.

Særligt ved butiksindretning er tyveriforebyggelse et vigtigt emner for enhver butiksejer. Her er spejle et praktisk værktøj til at give personalet bedre overblik overalt i butikken samtidigt med, at spejlene vil få butikken til at virker større, lysere og mere indbydende.