New Yorker spejle

Med et New Yorker spejl får du den ægte industrielle stemning i tråd med nutidens mest moderne indretningsstil. Spejlet emmer af rå luksuriøsitet mixet med stilsikker elegance. Med et moderne industrispejl i fuld længde tager du indretningen til nye højder og skaber et rustikt og upoleret rum som ikke vil gå dine gæsters øjne ubemærket hen. Køb et rustikt spejl og få en indretning med klasse, der hertil lyser rummet op grundet spejlets lysreflekterende evne. Vi har nøje samlet markedets bedste udvalg af New Yorker spejle fra en række forhandlere her på siden.

Show Filters

Viser alle 17 resultater

Historisk New Yorker spejl fra 60érnes Urban Living

Den rustikke og industrielle New Yorker stil har i disse dage et solidt greb om moden i de privat hjem såvel på kontorer, klinikker og butikker. Indretningsstilen – hvoraf det imponerende og smukke New Yorker spejl udspringer, refereres ofte til som Urban living og har rødder fra 60érne. De unge kunstnere så en unik mulighed i at etablere sig i en ny form for home-work-studio ved, at nytænke brugen af lofter i nedlagte fabriksbygninger. Her kunne de både bo samt have plads til deres store kunstneriske produktioner. Begrebet ”New Yorker lejlighed”, stammer ligeledes herfra og er i dag et eftertragtet look i nye lejligheder.

Det unikke Brooklyn spejl, som spejlet refereres til i for eksempel England, oser af rå luksuriøsitet og afspejler byens pulserende byliv, kreativitet og ikke mindst sofistikerede design. Essensen af New Yorker spejlet og stilen generelt er, at skabe plads til det rustikke og upolerede rum, dog på en yderst stilfuld og moderne facon.

Hvor det førhen var moderne at bo poleret og matrialistisk, er den nye indretnings- og interiørtrend født. I dag er det lige omvendt. De industrielle referencer er budt indenfor i hjem verden over, og vi elsker minimalisme og den mystik som rustikken medfører. Og det er præcis dét et moderne New Yorker spejl er. Et rustikt amerikaner spejl som er elegant og stilsikkert på samme tid.

De 4 grundelementer for stilen består er solide materialer, ofte af industrielle fabriksinspirerede elementer som:

 • Stål
 • Glas
 • Rå mursten
 • Rå beton

Har du spørgsmål omkring et af spejlene er du altid velkommen til at kontakte forhandleren. Når du står på en produktsideskal du blot trykke på knappen “Gå til forhandler”, hvorefter du vil blive ført til den gældende webshop, hvor varen kan købes. Det er den enkelte forhandler der kan besvare spørgsmål om levering mv.

New Yorker spejle er et imponerende indretningelement

De smagfulde New Yorker spejle inviterer storbymiljøet indenfor, men helt uden at være et visuelt støjende indretningselement. Spejlet er grundet de simple materialer som glas og metalrammer, et minimalistik interiør, som glider uforstyrret ind i den nordiske stilart.

Et industrispejl kan fås med flere forskellige rammerfarver, hvor sort er den mest udbredte. Også messing/guld er blevet et populært valg, og lige meget hvilken farve der vælges, står de rustikke spejle brandgodt sammen med en farvet væg eller en væg med struktur som fx:

 • Mat struktureret kalkmaling
 • Almindelig glat og malet væg
 • Rå mursten
 • Træbeklædt væg

Et stort New Yorker spejl i fuld højde har nogle lidt andre anvendelsesmuligheder end de mindre spejle har. Ens for dem alle ere dog at det er et solidt møbel som hverken falmer eller går i forfald med tiden, som man normalt ser for andre møbler der er fremstillet i sartere materialer. Du kan sågar tage dit New Yorker spejl og sætte det ud i haven eller på teressen hvis du syntes det pynter bedst der. Lidt slid fra vind og vejr vil formentlig kun bridrage yderligere til spejlets rustikke fremtoning.

Vælg den rigtige størrelse på et rustikt spejl

De smukke industrispejle kan bestilles i en lang række forskelige designs og størrelser. Almindeligvis er et stort New Yorker spejl et veltænkt indretningselement til små rum. Hos Lora Living finder du spejle helt op til 200 cm i højden. Spejlets størrelse skaber meget effektivt en følelse af, at rummet er større end det er, men uden at være dominerende. Store spejle har ligeledes en evne til, at oplyse et rum bedre, da lyset reflekteres. En sidste ting er den wow-effekt som spejle har haft på os mennesker i århundreder. Du vil hurtigt opleve hvordan dit smukke New Yorker spej vil vække opsigt blandt dine gæster. Man lægger bare mærke til det straks. De største fordele er:

 • Rummet bliver mere oplyst af spejlet reflekterende evne
 • Rummet virker markant større
 • Stor wow effekt og visuel tiltrækningskraft i boligindretningen

Hvor passer et stort New Yorker spejl bedst ind?

Når du vælger aktiv at inddrage spejle som led i din indretning, er det kun dine egne præferenser, der sætter grænsen. New Yorker spejlet er ikke forbeholdt entréen eller over købmandsdisken. Forestil dig ét eller 2 store New Yorker spejle opsat bag spisebordet, og se hvordan sterainlysets skær genspejler sig, med rødvin i glassene på en hyggelig lørdag aften med gode venner. Det er stilsikkert, personligt og passer ind i den minimalistiske enkelthed som moden dikterer i dag. Inspiration til placeringsmuligheder kunne være:

 • Køkkenet
 • Entréen
 • Stuen, evt. tæt på spisebordet
 • Soverværelset, evt stående på gulvet eller hængende over sengen
 • Kontoret eller butikken

De mindre New Yorker spejle kan med fordel bruges over kommoden i entréen eller som et flot alternativ til det traditionelle badeværelsesspejl. Prøv dig frem om hvorvidt spejlet skal hænges på væggen eller stå skråt op ad væggen på eksempelvis et konsolbord.

Hæng New Yorker spejlet på væggen eller stil det på gulvet

Hvor et spejl førhen almindeligvis blev hængt på væggen er det i dag værd at bemærke, at du kan inddrage dit industrispejl som et møbel stående på gulvet, skråt lænende op ad væggen. Stil evt. en lanterne, en kurv med tæpper eller en stor vase med et par høje pampasgræs i. Det vil skabe en utrolig hyggelig atmosfære i soveværelset eller i stuen som emmer af vinterhygge og personlighed. Denne opsætning ses ofte på diverse instagramsider hvorfor spejlet også har fået navnet ”bloggerspejl”.

Kniver det lidt med pladsen og er din intension i virkeligheden at skabe mere rummelighed i foreksempel en lille lejlighed, så er løsningen at få New Yorker spejlet op på væggen så gulvet er frit. Du vil hurtigt opdage at lige meget hvad du stiller foran spejlet, ser det blændende godt ud. Det kan være en lænestol, en stor grøn plante eller en bænk. Mulighederne er utrolig mange, hvorfor det rustikke spejl har vundet inpas i mange hjem verden over.

Sådan leveres dit nye industrispejl

Når du overvejer at købe et stort New Yorker spejl tænker du formentligt på hvordan man får leveret en vare af den størrelse. Først og fremmest skal vi lige for god ordens skyld fortælle, at leveringspolitikken afhænger af den enkelte forhandler og har du et specifikt spørgsmål om en ordre, er det forhandleren du skal spørge.  Ofte vil store spejle som disse have gratis fragt og vil som regel blive leveret med fragtmand.

Når en fragtmand leverer en vare, leveres den oftest ”til kantsten” hedder det. Det betyder at fragtmanden leverer varen til din adresses kantsten, og hjælper dermed ikke med at bære spejlet op ad trapperne eller ind i huset for dig. Det skal du selv have arrangeret.

Fragtmanden vil typisk kontakte dig medmindre den enkelte forhandler selv står for dialogen, så I sammen aftaler et tidspunkt for levering der passer dig. Det er vigtigt at du er hjemme til at tage i mod spejlet som aftalt. I mange tilfælde vil spejlet blive leveret på en palle.

Du har naurligvis altid minimum 14 dages fuld returret hvis du fortryder købet, efter lovgivningen. Mange forhandlere tilbyder dog en udvidelse til 30 dage for ekstra god service. I tilfælde af returnering kan det dog være, at den enkelte forhandler kræver, at selv skal betale returfragten.

Til slut vil vi bare ønsker dig en rigtig god oplevelse her på siden. Du kommer til at elske dit nye New Yorker spejl, det ved vi bare.