Gulvspejle

De ultra elegante gulvspejle er nutidens helt store indretningstrend og passer ind i både det stilsikre, minimalistiske såvel boheme hjem. Med et gulvspejl placeret i fx soveværelset eller badeværelset tilføjer du en ekstra dimension til rummets størrelse og ikke mindst udtryk. Det høje slanke design er typisk for det traditionelle gulvspejl, hvor nogle har vippefunktion, nogle har praktiske hylder og andre er designet til at støtte op ad en væg.  Vi har samlet et flot udvalg af nutidens mest moderne og populære spejle til gulvet og henviser dig direkte til forhandlerne, nemt og simpelt.

Show Filters

Viser alle 12 resultater

Stort gulvspejl med personlighed

Spejlet har igennem flere hundrede år været en eftertragtet ejendel som langt fra har været så lettilgængelig som det er i dag. Vi har desuden et enormt behov for induvidialisering og behov for at skille os ud og være vores egen. Dette kommer i høj grad til indtryk i vores indretning hvor spejle har et stort potentiale for at bidrage til netop dette.

Møbler der er store og ekstravagante vil naturligvis altd fremstå dominerende i et hjem. Tilgengæld oser de af modighed, personlig stil og ikke mindst eksklusivitet –  se alle de store spejle her. Med et stort gulvspejl er du med på datidens mode, som du ofte ser hos diverse bloggere og modeblade. Et kæmpe gulvspejl viser i den grad personlighed og giver en stilsikkerhed til din indretning, som bliver lagt mærke til straks.
Vi tror på at gulvspejlene er kommet for at blive.

Med et gulvspejl undgår du store huller i væggene

Når vi taler om gulvspejle har de helt store af slagsen virkelig vundet indpas i vores hjem. Særligt populært er et stort new yorker spejl, der emmer af rå luksuriøsitet hvor de industrielle toner er mixet med den nordiske minimalisme. Hvor der altid før har været tradition for at spejle var noget man hængte op på væggen, stilles de i dag i vid udstrækning på gulvet, lænende skråt op ad en væg. Det giver flere forskellige fordele som:

  • Du undgår store huller i væggen
  • Du kan flytte gulvspejlet hvis du ændrer indretning
  • Spejlet får en stor indretningsmæssig rolle

Ofte vil et stort gulvspejl passe ekstremt godt ind i soveværelset hvor det bidrager til at skabe ro og hygge – se evt. nærmere på vores kategori for spejle med trærammer, de giver en særlig form for rustikhed og autensitet. Et kæmpe gulvspejl kan også med fordel placeres i stuen bag spisebordet eller evt. op ad en tom væg hvor der er god plads omkring. Spejlets reflekterende egensaber vil hurtigt få rummet til at synes af flere kvadratmeter og rummet vil blive lyst bedre op.

Har du eksempelvis de moderen kalkvægge eller anden væg med struktur, mønstret tapet eler lign. bør det nøje overvejes at bore huller og indsætte ravplugs da det kan være meget svært at lappe pænt igen på disse vægtyper. Det er heldigvis et problem du er helt ude over når du væger et gulvspejl frem for et ophængt ét af slagsen.

Gulvspejle har både æstetiske og praktiske egenskaber

Vi lever i forfængelighedens storhedstid og det er de færreste af os, der er i stand til at forlade hjemmet uden at have set os selv i spejlet utallige gange. I en verden der stiller store krav til vores fremtræden, indtryk og stil, har vi behov for altid at tage os bedst ud. Med et gulvspejl får du alle de praktiske egenskaber som et spejl har, men ude at det fylder ret meget. Du kan have gulvspejlet stående diskret i et hjørne på badeværelset, soveværelset eller i gangen, og grundet de mange smukke designs der er at vælge mellem i dag, kan du nemt finde et gulvspejl der passer ind i din indretning – om måske endda ligefrem tlføjer noget ekstra.

Gulvspejlene i traditionel forstand er designet som høje slanke spejle, hvoraf nogle har smarte hylder implementeret som en del af designet og andre er bare helt simple, eventuelt med en vippefunktion eller støttefødder bagpå så spejlet kan opstilles frit på gulvet.

Ét af spejlenes bedste træk – og det gælder ikke kun gulvspejle men alle typer af spejle, er deres suveræne evne til at skabe en ekstra dimension til rummet, som vil opleves større og lysere. Gulvspejlet giver:

  • Et bedre oplyst lokale
  • Følelsen af flere kvadratmeter
  • Nem indretning og omrokereing
  • Et stilfuldt møbel der integreres med resten af indretningen

Find et gulvspejl der matcher din personlighed og stil i hjemme eller på kontoret. Her hos Lora Living har vi samlet et særligt og nøje udvalgt sortiment af gulvspejle, som vi finder ekstra eksklusive og med et særligt unikt udtryk. Vi henviser dig derefter direkte til forhandleren, nemt og bekvemt.

Gulvspejle der nemt kan flyttes fra rum til rum

Et gulvspejl er som ordet antyder, et spejl der står på gulvet frem for at hænge på væggen. Typisk er gulvspejlet designet i et enkelt design hvor der er fokus på at holde vægt og størrelse nede, således at spejlet nemt kan flyttes eller klappes sammen. Derfor er designet ofte smalt og højt, hvor selve stellet kan bestå af en tynd jernramme eller en let træramme, eventuelt med et bagstel der kan trækkes ud så spejlet kan stå fritstående.

Et traditionelt gulvspejl bruges ofte i soveværelset nær gardeoben til påklæding eller det kan nemt stilles ud i en entré, hvis du har brug for at se dit fulde dress med sko og jakke inden du forlader hjemmet. Da et gulvspejl er nemt at flytte rundt kan du med stor fordel stille det hvor du har brug for det, og rokere rundt når der er gæster mv. eller du i stedet har brug for lidt mere gulvplads. Det høje og slanke design giver dig et helkropsspejl hvor du kan se alt fra top til tå. Spejlet kan ligeledes med fordel stilles i hjørnet af et stort bdeværelse, eventuelt med en smuk grøn plante foran.

Gulvspejle rummer både viselle samt praktiske aspekter og mange bruger dem aktivt som en del af indretningen, hvor et gulvspejl hurtigt kan bidrage til at fuldende det elegant look eller den mere klassiske og sofistikerede indretningsstil.

Hvordan leveres gulvspejlet efter køb?

Hvordan dit nye gulvspejl leveres afhænger i høj grad af størrelsen og vægten. Hertil har de forskellige forhandlerene deres egne aftaler med forskellige fragtfirmaer. Ofte vil de helt store spejle til gulvet skulle sendes med fragtmand hvor der vil blive aftalt dator og tidspunkt med dig. Er det dog et mindre gulvsspejl kan spejlet formentligt sendes som normal pakkepost.

Har du spørgsmål omkring fragt skal du kontakte forhandleren du har købt spejlet hos.

Husk at du vil altid have minimum 14 dages returret når du købet et gulvspejl online – uanset hvem du køber hos. Det siger lovgivningen! Rigtig mange forhandlere tilbyder dog en endnu længere returret for at yde en ekstra god service.