guldspejle

Et guldspejl eller messinglakeret spejl står knivskarpt til både den romantiske men også rustikke og hyggelige indretningsstil. Farven giver en varme og en nordisk lethed som symbiotisk falder i hak med nutidens mode. Hæng foreksempel et spejl med guldramme på en vandskuret væg eller stil det på gulvet i soveværelset bag en høj grøn plante. Spejlet vil straks tilføre stilsikker elegance til rummet og du vil opdage at det ikke går ubemærket hen for dine gæster. Et udvalg af vores guldspejle har bevidst en let patinaeffekt som styrker det autentiske udtryk. Vi har samlet et helt unikt udvalg og henviser dig direkte til forhandlerne.

Show Filters

Viser alle 7 resultater

Show Filters

Viser alle 7 resultater

Guldspejle med smukke jernrammer

Et stort guldspejl har vundet stor popularitet i de danske hjem, og fungerer som et centralt indretningselement på lige fod med andre møbler. Søger du et stort spejl til at fuldende indretningen, gøre rummet større eller af praktiske årsager til påklædningen, håber vi du vil lade dig inspirere af vores nøje udvalgte spejle. Et spejl med guldramme fungerer til den seriøse indretning hvad end det er i privatboligens opholdsrum, børneværelset eller det lækre butikslokale.

Historisk set har de store guldspejle i særdeleshed lukreret på den industrialiserede indretningstrend, hvor de som en afstikker heraf, er blevet en populær vare. Designmæssigt kan de betegnes som et rigtigt New Yorker spejl, dog med en ramme i guld eller messing frem for den traditionelle sorte lakering, som vi også kender fra den omtalte New Yorker væg. Vælger du et spejl fra Lora Living får du ikke bare et spejl, du får en indretningsgenstand med et hav af praktiske egenskaber:

  • Elegant, moderne og stilsikker indretning
  • Praktisk funktionalitet til garderobe eller entré
  • Bedre oplyst rum grundet guldspejlets lysreflekterende egenskab
  • illusion af flere kvadratmeter i rummet
  • Guldfarven giver en hyggelig og varm atmosfære

Spejl med guldramme til væg eller gulv

Spejlet har efterhånden fået en ny betydning og brugsfunktion til trods for dets popularitet igennem århundreder. Særligt guldspejlende med den romatiske guldfarvede ramme tilhører nutidens moderne tendenser, hvor det bidrager med alt fra hygge, sofistikeret udtryk samt romantisk elegance.

Hvor du placere spejlet har indflydelse på det overordnede udtryk. Ønsker du at skabe en rolig og hyggelig stemning i et rum, bør guldspejlet places nede i højden, eventuelt placeret på gulvet let hældende op ad en væg. Her kan du sætte en flettet kurv med tæpper hængende ud over, hvilket vil give et ekstremt behageligt og roligt udtryk som egner sig glimrende til stuen en vinteraften eller til soveværelset.

Ønsker du derimod et mere eksklusivt look, kan du for eksempel ophænge dit guldspejl lodret eller vandret tæt på spisebordet. Her vil spejlet give området noget elegance når det genspejler stearinlysenes skær om aftenen eller den oplysende effekt du kan opleve i dagstimerne. Guldfarven står virkelig godt til den hvide væg men farven står faktisk også utroligt godt til stort set alle farvede vægge med forskelige teksturer. Selv en væg med træbeklædning eller den rå betonvæg står overraskende flot i kontrast til et let patineret spejl med guldramme.

Guldspejle til udestuen, butikken eller badeværelset

De fleste af vores guldspejle har rammer der er produceret i jern/metal. Dette gør spejlene modstandsdygtige overfor fugt og giver dermed lidt flere placeringsmuligheder end spejle med trærammer. Du kan for eksempel sætte et gulvspejl med guldramme i din udestue eller drivhus, som vil tranformere rummet til et eventyr af planter, der grundet spejlets reflekterende egenskaber, vil se ud af flere.

Et andet populært og utroligt smukt indretningsvalg er, at placere et stort spejl med guldramme på badeværelset. Det kan enten være et fuld figurspejl på 2 meter som kan hænges lodret eller eventuelt vandret over vasken. Et mindre spejl kan evt.  udskifte det kedelige traditionelle badeværelsesspejl. Er det entréen du ønsker at dekorere har vi naturlgtvis også samlet en helt kategori kun med entréspejle i mange forskellige smukke designs.

Også butikslokalet vil se strålende godt ud med et enkelt eller flere smukke guldspejle og kan sågar fungere som en tyveriforebyggende indretning i butikken.

Spejl med patineret guldlakering

Det kan muligvis for nogle lyde en smule pladderromatisk med guldspejle hjemme på væggen, ikke desto mindre er det højeste mode i den hyggelige og stilbevidste boligindretning. Et stort spejl med gulramme har et udtruk der er helt særligt. Guldmøbler har altid haft høj status og været brugt til at udvise stor rigdom og overskud. I dag er guldspejlene selvfølgelig ikke lakeret med ægte bladguld men derimod påført særlige lakeringer, der har samme ønskede effekt.

Ønsker du et stort guld spejl har vi en række af disse på websitet som alle har en ramme i jern. Ofte har guldlakeringen en let patineret effekt, som giver spejlet et ekstremt fedt udseende i tråd med nutidens mode. Det tager toppen af det meget pæne og polerede og henleder tankerne til det antikke, mikset med det industrielle. En meget populær tiltrækkende og poulær kombination!

Guldspejle står godt til stort set alle vægtyper og farver. Det kan forvandle dit badeværelse og få det til at ligne en million, eller det kan give stuen eller soveværelset en visuel overdøvende hygge og varme. Glem ikke hvordan det også bidrager til at give en oplevelse af flere m2 i rummet.

Forskel på et guldspejl og et spejl med messing ramme

Et spejl med guldramme kan have en guldfarve der varierer i mange toner, hvor nogle er mere eller mindre rødlige. Vi ser stor efterspørgsel på messingspejle som har den der varme glød , som mange elsker. Ofte er det runde spejle med en tynd messing kant der sælges i den farve.

Her på websitet finder du bl.a. spejle med en særlig antik-rusten farve fra en specifik pulverlakering, som al sammen er lidt hen mod messingfarven, og alligevel helt sin egen. Husk at farver kan varierer en smule på hhv computerskærm, mobil pg tablet alt efter indstillinger mv. Fortryder du købet af et guldspejl har du dog altid i følge lovgivningen ret til minimums 14 dages fortrydelses.

Sådan leveres et stort guldspejl typisk

Bestiller du et stort spejl vil det typisk grundet både vægt og størrelse, skulle sendes med fragtmand.. Hertil er det skøbelige varer som kræver en korrekt håndtering fra fragtmandens side. Du vil enten blive kontaktet af fragtmanden eller aftale et leveringstidspunkt med forhandleren du køber spejlet hos, så I laver en aftale med levering af dit guldspejl på et tidspunkt der passer dig. Herefter vil spejlet blive leveret til kantsten, hvilket betyder at du selv skal have koordineret at få det båret videre ind. Leveringen vil altid være gratis for dig hvad end din købte vare skal sendes med fragtmand eller ej. Er det en mindre vare kan den måske også sendes med almindelig pakkepost. Vi har ikke noget med leveringen at gøre, hvis du har spørgsmål til dette skal du kontakte forhandleren hvor du køber guldspejlet.

Vi håber du finder præcis det spejl med guldramme du søger, god fornøjelse.