Entréspejle

Fuldend entréområdet eller hallén med et lækkert entréspejl, der lyser arealet op og både er praktisk og stilrent. Vi tilbyder et nøje udvalg af moderne og stilsikre entréspejle med rammefarver i blandt andet sort og patineret modeguld/messing. Find alt fra et klassiske inspireret drejespejl til store moderigtige spejle i jernstel som de moderne New Yorker spejle, som blandt andet fås i fuld kropshøjde. Mulighederne er mange for at gøre et normalt overset rum til hjemmets smukkeste. Vi har her på siden samlet det bedste udvalg markedet har at byde på af entréspejle, og henviser dig direkte til forhandlerne.

Show Filters

Viser alle 7 resultater

Show Filters

Viser alle 7 resultater

Jo mindre entré, jo større entréspejl bør du have

Ofte ville man tænke at jo større en entré man har, jo støre spejl har man plads til. Det er kun delvist rigtig. Har du en stor hall vil denne naturligvis synes endnu større men også imponerende elegant med et stort smukt spejl. Et spejl til den lille entré – særligt de store af slagsen, har en fantastisk evne til at gøre rummet illusionistisk større og lysere. Har du derfor en lille smal og mørk entré kan du med stor fordel lave hele den ene væg til en spejlvæg. Det vil gøre en ufattelig stor forskel for både lyset og oplevelsen af flere kvadratmeter i rummet.

Et stort entréspejl hos Lora Living måler helt op til 2 meter i højden (find et stort spejl til din entré her) og fungerer som et praktisk helkropsspejl. Selvom størrelsen kan lyde voldsom, er spejle til entré i den størrelse slet ikke så altdominerende for rummets helhed som man måske kunne være tilbøjelig til at forestille sig. Spejlet gengiver jo blot omgivelserne og er det for eksempel en hvid væg overfor, vil et stort entréspejl med fx sort jernramme blot fremhæves som et elegant møbel, der tager minimum af plads en giver en masse retur.

Spejle til entré giver karakter
Det første rum man typisk træder ind i er en entré eller hall af forskellig art. Er det i privatboligen vil det typisk være her man tager sko og overtøj på samt lige retter på tøjet og håret en sidste gang. Er det derimod i hallén til en virksomhed, en klinik eller et butikslokale, vil det være her dine kunder bliver taget imod og gerne skal efterlades med et positivt indtryk.

Entréspejle der er overlegne

Hos Lora Living finder du nøje udvalgte spejlmodeller som passer ind i vores særlige smag og sortiment. Vores entréspejle er præget af kvalitet og imponerende design, der ikke går ubemærket hen og du vil opdage hvordan et stort entréspejl kan fange dine gæsters opmærksomhed eller kunder til din butik. Mennesker har alle dage været fascineret af spejle, både for dets afspejlende effekt til når påklædningen skal vurderes, men også i moderne indretningsøjemed. I vores sortiment finder du bl.a.:

  • Kæmpe entréspejle på op til 2 meter
  • Aflange entréspejle med drejefunktion
  • Mindre spejle til entréen med rustikke jernramme
  • Og mange flere…

Én ting er sikkert, indretningsmoden vil altid ændre sig, men det vil kærligheden for spejle ikke. Spejle er et slags integreret værktøj i vores daglighed når vi skal ud af døren, have tøj på, sætte håret, børste tænder eller blot ”pudre næsen”. Entréspejlet bruges af både mænd og kvinder helt ubevidst og hjælper os i komfortabiliteten når vi ønsker at fremstå præsentable over for vores omgivelser.

Hvilket entréspejl skal jeg vælge?

Det afhænger naturligvis af din smag og dit behov. Vi vil her forsøge at forklare de forskellige egenskaber et henholdsvist rundt vs kvadratisk spejl kan have.

Et rundt entréspejl er blevet ekstremt populært de seneste år da runde former i indretningen ofte tiltaler øjet og skaber en form for visuel ro. De runde spejle er effektive som vægdekoration, giver et sofistikeret udseende og kommer efterhånden i rigtig mange forskellige varianter. En tynd farvet ramme gør spejlet voldsomt elegant og spejlet vil hænge smukt over for eksempel et konsolbord.

Et kvadratisk entréspejl som for eksempel det forførende New Yorker spejl med sorte jernrammer, vil derimod skabe en lettere rå og upoleret indretning, som dog står i stilsikkert i tråd med den nordiske minimalisme. Alt efter din farve på entrévæggen kan du vælge mellem patineret guldlakering, træ eller matsort maling. Hver farve kan noget forskelligt men fællesnævneren er det industrielle præg, som kan implementeres uden problemer i hvilken som helst eksisterende indretningsstil.

Vi håber du vil lade dig inspirere og kontakt os endelig hvis du har spørgsmål.

Gæster sætter også pris på dit entréspejl

Vi mennesker lever i en tidsalder hvor vi føler behov for hele tiden at tage os godt ud og se præsentable ud. Vi prøver ubevidst konstant at imponere vores omgivelser med nyt lækkert tøj, en flot frisure, perfekt makeup eller den bedste tøjsmag. Her kommer entréspejle virkelig til sin ret.

Entréen er meget ofte det første og sidste rum vi betræder i ethvert hjem, og det er også her vi har chancen for lige at tage et kig i spejlet en sidste gang inden vi enten begiver os ud af døren, eller vi skal ind og møde resten af selvskabet hos venner, bekendte eller forretningsrelationer.

Vi føler os ofte bedst tilpas når vi med sikkerhed ved at det hele sidder som det skal og derfor kan du roligt regne med, at dine gæster også sætter pris på din flotte nye entréspejl. Ønsker du at gå specifik efter runde spejle, har vi en helt kategori kun med det.

Levering af dit nye entréspejl

Vægten og størrelsen på dit nye spejl bestemmer hvordan du vil få spejlet leveret. Uanset om det skal fragtes med fragtmand eller ej, vil du få oplyst fragtprisen forud for din bestilling. Det er den enkelte forhandler der sætter rammerne for levering af deres varer, og vi kan derfor ikke garantere hvordan priser, tider mv. vil være. Oftets fungerer det dog således, at hvis dit entréspejl bliver leveret med fragtmand, vil der være blevet aftalt et tidspunkt med dig for levering. Fragtmanden vil da ankomme til den aftalte tid og levere varen til kantstenen, eventuelt på en palle. Det vil sige at du selv skal få koordineret at få båret spejlet ind i huset eller op i lejligheden. Er det et mindre spejl vil det måske kunne sendes som postpakke.

Leveringstiden kan variere fra de forskellige forhandlere. Du er dog altid sikret minimum 14 dages fortrydelsesret i følge loven.