Kurv

SPEJLE

Lora Living har samlet et unikt udvalg af lækre kvalitetsspejle som oser af rå luksuriøsitet og elegance med hhv. jernrammer, trærammer og sågar lædderammer i varierende designs. Særligt biddrager New Yorker spejle med rå luksuriøsitet som emmer af elegance mixet med industriens helt særlige udtryk. Vi henviser dig direkte til forhandlerne og sparer dig derved for tid og research.

Spirit spejl med sort ramme
NEW YORKER SPEJLE
smalt spejl med messingramme
ENTRÉSPEJLE
spejl med ramme i sølv
SØLVSPEJLE
Kæmpe træspejl
STORE SPEJLE
Riviera Maison Costa Mesa spejl
SORTE SPEJLE
Gulvspejl i egetræ
GULVSPEJLE
ovalt gulvspejl i messing
GULDSPEJLE
læderspejl brun
RUNDE SPEJLE
House Doctor spejl med træramme
TRÆRAMMER

Spejlets storhedstid er langt fra ovre, tværtimod

Spejle bruges som aldrig før til at indrette hjem og erhvervslokaler da de har mere end blot en æstetisk og praktisk værdi. Det skyldtes at spejle har en fantastisk evne til at skabe illusionen om, at rummet er større end det egentlig er, og hertil reflekteres lyset så mørke rum lyses op. Ofte er det spejlrammen der gør den helt store forskel på om looket bliver rustikt, elegant, maskulint eller romantisk. Spejle er et uundværligt møbel og indretningselement i enhver bolig eller butik. Vi bruger spejle på badeværelset, i entréen, i garderoben, i stuen, i soveværelset og sågar i køkkenet. Vi har et lille lommespejl med os på farten, bruger bak- og sidespejle i vores biler og spejler os hver eneste dag før vi tager på arbejde, når vi aftager makeup om aftenen eller har tøjkrise før et weekendarrangement.

Butikkerne bugner af spejle i omklædningsrummet eller som tyveriforebyggende vægudsmykning, og selv daglivarebutikkerne bruger strategisk spejle i deres indretning til at få forretningen til at tage sig bedre ud og få dig som forbruger til at købe mere. Vi er omgivet af spejle døgnet rundt – og vi elsker dem!

Udover blot at få vores entré til at ligne en million har et spejl en del funktionelle egenskaber oven på det æstetiske aspekt. Spejle har fx følgende praktiske træk:

  • Får rummet til at virke større
  • Reflekterer lyser og gør rummet lysere
  • Uundværligt når vi gør os i stand
  • Skaber overblik i trafikken og butikker

Har du en mindre lejlighed eller et dårligt oplyst rum, kan et stort spejl dermed være et rigtig godt indretningselement at fokusere på.

Spejlrammen har ofte overraskende stor betydning for udtrykket

Man bearbejder i dag spejle på utroligt mange måder og der findes forskellige fremstillingsmetoder som hele tiden bliver forfinet set ud fra et miljømæssigt hensyn. I gamle dage producerede man spejle belagt med bly, det gør man ikke mere i den traditionelle spejlindustri.

Overordnet set kan vi her nævnte et par variationer:

  • Facetslebede spejle, hvor kanten er slebet
  • Spejle med ramme af jern, træ eller læder
  • Moderne spejle også kaldet et bloggerspejl, ofte inspireret af den rå industri
  • Billige spejle eller farvede spejle
  • Nyest er de antikke spejlglas blevet populære, hvor glasset er voldsomt patineret

Hertil giver form og størrelse en eksplosion af muligheder, som gør det muligt at være så vild og nytænkende som kreativiteten tillader.

Den nordisk-inspirerede indretningsstil lever i bedste velgående i de danske hjem og den skandinaviske stil bærer ofte præg af enkelthed, ro og stilsikkerhed. Spejle passer overraskende godt ind i denne stilart og biddrager med eksklusivitet, luksus og funktion.

Lora Living har samlet markedets mest eksklusive spejle ét sted

Vi mener at mange digitale erhvervsdrivende har bevæget sig for langt væk fra det gode og nøje udvalgte sortiment, og webshops forsøger at sælge alt til alle. Vi finder charme i at have samlet et udvalg af fede spejle som har noget power i deres visuelle fremtoning og har en æstetik der skiller sig ud. Vi sælger ikke selv spejlene men henviser i stedet dig som forbruger til den forhandler hvor du kan købe de særlige spejle.

Du vil hurtigt opleve at vi ikke har 10.000 udgaver af stort set samme type spejl som mange andre, vi har derimod udvalgt de bedste og mest intressante spejle som har kant, så at sige. Det kan være spejle med læderrammer eller rustikke jernrammer i fuldkropsstørrelser helt op til 2 meter i højden.

Vi har opdelt spejlkategorierne så du nemt kan finde netop det spejl du søger, hvad end det er et rundt spejl, et entrespejl, et stor spejl, et gulvspejl mv. Yderligere har vi valgt at opdele efter rammefarve for at gøre det ekstra overskueligt for dig.

Hos os finder du moderne spejle der kan gøre en seriøs forskel i din indretning. Vi gider ikke bruge tid på at vise vores kunder spejle som vi ikke selv kan mærke. Hos os får du kun vist de varer som har noget ekstra udstråling og kant så du kan udtrykke din personlighed bedst muligt i din indretning.

Spejle har fascineret mennesker i flere hundrede år

Mennesket har altid været optaget af sit eget spejlbillede og er i dag så integreret en del af vores samfund, at vi nogle gange glemmer hvor uvurderlig en opfindelse spejlet egentligt er.

Spejlet bruges ikke kun for at vi mennesker kan spejle os, det er ligeledes et element der i vid udstrækning bruges i industrien i alt fra teleskoper, lasere og industrielt udstyr, maskiner og komponenter. Spejle er desuden uundværlige i vores biler når vi færdes i trafikken, når vi er hos tandlægen og i mange andre dagligdags situationer.

Spejle er i dag heldigvis let tilgængelige for alle men sådan har det bestemt ikke altid været. Det skyldes selvfølgelig dels vores industri der masserfremstiller spejle samt, at vi i dag fremstiller spejle ud af materialer der ikke er hverken giftige eller dyre i anskaffelse.

Spejle fås i mange kategorier

Der findes umanerligt mange typer af spejle til et hav af forskellige formål i privaten såvel i industrien. I det daglige bruger de fleste alt fra makeupspejle, lommespejle, entréspejle, badeværelsesspejle, garderobespejle og sågar spejle i bilen, på arbejdet og vi bruger kameraet på vores mobiler hvis vi er på farten uden et lille spejl i tasken.

Hos Lora Living finder du et specifikt udvalg af de større spejle til boligen. Vi har en særlig forkærlighed for de rå og rustikke New Yorker spejle med jernrammer, men vi er også passioneret omkring store majestætiske spejle med smukke trærammer, der signalerer noget personlighed og trækker lidt af naturen med ind.

Også de runde spejle er populære i indretningen og du finder derfor et lækkert udvalg af disse i forskellige størrelser og med rammer af varierende materiale som læder, træ og stål.

Når du har fundet dét spejl du søger, henviser vi dig direkte til forhandleren, nemt og bekvemt. Rigtig god fornøjelse.

Håndplukket udvalg

Unik samling af eksklusive spejle og interiør

Mindst 14 dages returret

Uanset hvem du foretager dit onlinekøb hos

Bedste forhandlere

Vi henviser dig nemt til de bedste forhandlere

Sikker e-handel

Vi henviser kun til ordentlige webshops