Kurv
Derfor er vi til

Passion for rustikke new yorker spejle

Store lækre New Yorker spejle har vundet terræn på popularitet når det gælder indretningen. Vi har som nogle af de eneste i Danmark, samlet et enestående udvalg af netop denne type spejle, som alle emmer af rå luksuriøsitet samt imponerende kvalitet i smukt og funktionelt design. Vores spejlmøbler er primært produceret af danske virksomheder med høj dansk standard. 

Lora Living er optaget af, at give flere mulighed for at opdage de store spejles unikke egenskaber i forhold til at gøre et rum større, få mere lys samt opnå et nærmest majestætisk look i indretningen.

Vi går op i at kunne give den gode og nærværende service samt, at du er tryg i dit køb hos de forhandlere vi samarbejder med.

Store spejle
Møbler
Vi henviser dig til forhandlerne

LORA LIVING ER IKKE EN WEBSHOP

Vi sælger ikke selv de varer du ser på websitet, vi henviser dig i stedet direkte til forhandlerne. Vælger du at købe en vare hos en forhandler vi samarbejder med, vil Lora Living modtage en mindre provision af dette salg. Det gør Lora Living til en affiliate partner for de forskellige forhandlere vi har indgået et samarbejde med. Det skal dog siges at vi ikke henviser dig til forhandlere vi ikke kan stå inde for. Værdi og tryghed til vores brugere har vores største fokus.

Vi arbejder på hele tiden at udvælge og håndplukke specifikke varer, der passer i vores sortiment. Vi  vægter kvalitet langt over kvantitet og går ligeledes op i kun at henvise dig som besøgende til ordentlige forhandlere, hvor tingene er i orden og som overholder dansk E-handelslov. Det skal nemlig sikre at du er bedst muligt stillet hvis du eksempelvis fortryder et køb, modtager en vare der er skadet eller lignende. 

Mange af de forhandlere vi samarbejder med har desuden et fokus på at bruge minimalt med plastik og har øje for genbrug af pap..

Kvalitet over kvantitet

Godt udvalg frem for stort udvalg

Vi støder alle ofte på webshops i dag, som fungerer som en slags online supermarkeder der har lidt af alt. Her mener vi at nicheforretninger stadig har sin berettigelse og kan noget andet og noget bedre. Vi har fuldt fokus og passion for de store lækre spejle samt det New Yorker inspireret interiør, og derfor lader vi de andre om at sælge alt muligt andet.

Her på websitet finder du ikke tusindvis af produkter fra hele verden. Du finder til gengæld Danmarks nok eneste lækre samling af store og imponerende New Yorker spejle med wow-effekt for alle pengene. Find et stort spejl til at fuldende din indretning hos Lora Living. 

Har du ris, ros spørgsmål eller andet,  er vi altid lydhøre. Send os en mail på info@loraliving.dk og du hører fra os straks. 

Spirit spejl med sort ramme
Håndplukket udvalg

Unik samling af eksklusive spejle og interiør

Mindst 14 dages returret

Uanset hvem du foretager dit onlinekøb hos

Bedste forhandlere

Vi henviser dig nemt til de bedste forhandlere

Sikker e-handel

Vi henviser kun til ordentlige webshops