Kurv

Levering

Lora Living leverer ikke direkte varer direkte til kunden, vi henviser blot kunden til den eller d forhandlere, hvor varen kan købes. Det er derfor forhandlerens leveringsbetingelser og info der er gældende, hvor varens købes. Hver forhandler kan have forskellige leveringstider, fragtpriser samt fragtmetoder. Dette har Lora Living ingen indflydelse på og kan derfor ikke stilles til ansvar for opståede problemer hertil. Har du spørgmål til din ordre skal du derfor kontakte forhandleren hvor du har købt varen.

FRI FRAGT

Mange webshops tilbyder fri fragt ved køb over et bestemt beløb. Dette varierer dig men du vil altid skulle have fragtprisen oplyst inden du betaler. Det kan ske at forhandleren kræver at kunden betaler returfragt ved fortrydelse af køb.

LEVERING AF store/tunge varer

Hvis det vurderes, at en ordre ikke kan sendes forsvarligt via almindelig fragt – så sendes ordren med fragtmand. Bemærk, at ved forsendelse med fragtmand, er levering ofte til “kantsten” medmindre andet er aftalt, og du skal selv for koordineret med en ven , at få varen båret ind i huset eller op i lejligheden. Mange store varer leveres på en europalle, dette kan dog også variere efter aftale.

SPØRGSMÅL til din levering?

Har du spørgsmål til levering, ordrestatus skal du kontakte forhandleren direkte hvor du har købt din vare.

Håndplukket udvalg

Unik samling af eksklusive spejle og interiør

Mindst 14 dages returret

Uanset hvem du foretager dit onlinekøb hos

Bedste forhandlere

Vi henviser dig nemt til de bedste forhandlere

Sikker e-handel

Vi henviser kun til ordentlige webshops