KARE Spejl, antik stålstel (200 x 90cm)

3.397,00 DKK

Stort smukt spejl på 2 meter med jernramme af pulverlakeret stål som giver et rustent og antikt udtryk.

Gå til forhandler

  • Sikker henvisning til forhandler
  • Minimum 14 dages fuld returret
  • Kontakt os 24/7 på info@loraliving.dk
 Rigtig god fornøjelse og tak for besøget 

Logo Lora Living

Kare spejl med antik-rustent jernstel

Her får du et særligt stort spejl som ikke ses hos alle og enhver. Spejlet er det flotte Window Iron fra Kare Design og måler hele 2 meter i højden. Det smukke New Yorker spejl er indrettet med en række kvadratiske rammer, som i helhed udstråler en antik og rustik feel. Rammen er fremstillet i pulverlakeret jern for at opnå maksimal styrke men også det spændende antikke udtryk med en nærmest rustent finish.

Dine gæster vil med garanti beundre det store spejl hvis du placerer det synligt i entréen eller i stuen, og du vil opleve hvordan rummet vil få en ekstra dimension og føles større. Placér det eventuelt på gulvet i soveværelset hvor det i høj grad vil bidrage med et hyggeligt og stilsikkert look, samt være et praktisk møbel til påklædningen.

Spejlets mål:
Højde: 200 cm
Bredde: 90 cm
Dybde: 3 cm

Brand/producent:
Kare

Den flotte farve udskiller sig fra de typiske antikguld spejle man almindeligvis støder på. Dette store spejl er virkelig et stykke rustisk og unikt indretningsmøbel som vil tilføje en lækkerhed til ethvert rum i boligen, kontoret eller i butikken.

Tag evt. et kig på vores andre lækre New Yorker spejle i mange forskellige designs.

Yderligere information

Vægt 31 kg
Størrelse 90 × 3 × 200 cm