Buet New Yorker spejl, sort (183 x 102 cm)

3.799,00 DKK

Stort spejl med buet form i toppen og sort jernramme. Perfekt blanding af moderne New Yorker stil og det gamle staldvindue.

Gå til forhandler

  • Sikker henvisning til forhandler
  • Minimum 14 dages fuld returret
  • Kontakt os 24/7 på info@loraliving.dk
 Rigtig god fornøjelse og tak for besøget 

Logo Lora Living

Spejl i sort jern

Flot og imponerende spejl der elegant runder i toppen og dermed tager en twist til det traditionelle kvadratiske New Yorker spejl. Spejlglassene er inddelt i 12 firkantede glas samt 4 ovale i toppen som indrammes af sortlakeret jern. Selve rammen bærer bevidst lidt patinaeffekt, som er med til at give dette smukke spejl sin helt egen karakter.

Søger du et traditionelt firkantet New Yorker spejl har vi også samlet et bredt udvalg af disse i mange forskellige designs.

Spejlets mål
Højde: 183 cm
Bredde 102 cm
Dybe: 2 cm

Brand/producent:
Trademark Living

Den oprindelige tanke bag designet var, at skabe et herskabeligt spejl krydset med noget assosiation til de gamle prangende kirkevinduer. Resultatet er blevet et elegant og rustisk prakteksemplar af et stort spejl, der smukt vil pryde ethvert rum. Et spejl af denne størrelse skaber ikke bare illusionen om flere kvadratmeter, det er i høj grad et moderigtigt og praktisk indretningselement, der gør sig funktionelt glimrende i entréen, i køkkenet eller på kontoret.

Yderligere information

Størrelse 102 × 2 × 183 cm